Med kärlek till bönorna

Få människor kan kalla sig kaffeälskare som Walter Eriksson. Redan som liten pojke började han sin karriär i kaffebranschen. Då som cyklande leverantör för det lilla rosteriet i Malmö. Därefter följer flera decennier på samma rosteri, nu som rostmästare.

Men så plötsligt en dag förändras allt. Året är 1958 och rosterierna börjar sänka kvaliteten på sitt råkaffe för att spara pengar. Detta vill Walter inte vara en del av. Han säger upp sig och bestämmer sig för att fortsätta på egen hand, samtidigt som han laborerar fram sin egen kaffeblandning. Detta blev starten för lyxblandningen Walters Kaffe.

Walters Kaffe

Walters Kaffe är ett Landskronabaserat företag med stor och lång erfarenhet av hantering och rostning av gott kaffe sedan 1950-talet. Målet är allas rättighet till en god kopp kaffe med kärnvärden som kvalitet, kunskap och engagemang. Företaget riktar sig i huvudsak till caféer, hotell, restauranger och företag men också för hemmabruk. Förutom speciellt utvalt kaffesortiment erbjuds bra och tillförlitlig service på kaffemaskiner och bryggare samt kvalificerad utbildning.

Affärsidé

Att erbjuda helhetslösningar av kaffe och tillhörande drycker samt erbjuda kringprodukter och service av högsta klass. Vi ska vara det naturliga valet för våra kunder.

Vision

Att verksamhet och produkternas egenskaper särskiljer oss från andra aktörer och att erbjuda entusiastkaffe till breda folklager. Som i sin tur genererar mervärde och tillväxt för våra kunder & partners inom segmenten hotell, restauranger, caféer och företag.

Mål

Att genom stabil organisk tillväxt vara en lojal och långsiktig partner till våra kunder och samarbetspartners samt skapa ett starkt varumärke kring Walters Kaffe.

Kontakt

0418-293 00
info@walterskaffe.se